Üdvözöljük Újné Aranyi Barbara masszőr weboldalán!

Barbara Masszázs Stúdió

Barbara Masszázs Stúdió

Bemutatkozás

2017. július 13. - Barbara Masszázs Stúdiója

Szeretettel köszöntök mindenkit!

Újné Aranyi Barbara vagyok, a Barbara Masszázs Stúdió vezetője. Több évtizede dolgozom masszőrként Debrecen egyik legszebb és legnyugodtabb városrészében, a Nagyerdőn.

ujnearanyibarbara.jpg

Fiatal korom óta vonz az egészségügy, az emberek egészségének védelme, az emberekkel való foglalkozás és törődés, ezzel is elősegítve, hogy plusz dolgot kapjanak mindennapjaiknak megéléséhez rohanó, stresszel teli világunkban, melynek hatására feltöltődhetnek, kikapcsolódhatnak és javulhat a közérzetük és az egészségük.

Úgy érzem, hogy ebben a hivatásban magamra találtam, s ez által maximális mértékben szolgálhatom az emberek egészségét. Pályafutásom elején többféle masszázstechnikát tanultam, van olyan közöttük, mely az izmokra fekteti a hangsúlyt, egy másik a nyirokrendszer működésén segít, valamint a stresszoldást célozza elsősorban, valamelyik a méregtelenítést, s a közérzetjavításon segít, a test fiatalságán túl a bőrápolásban, a bőr fiatalságának megtartásában is kulcsfontosságú szerepe van.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését várom Masszázs Stúdiómba, ahol személyesen is átélheti a nyugati és keleti kultúra adta egészségjavító hatásokat.

Újné Aranyi Barbara

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barbaramasszazsstudioja.blog.hu/api/trackback/id/tr3212662401
süti beállítások módosítása