Üdvözöljük Újné Aranyi Barbara masszőr weboldalán!

Barbara Masszázs Stúdió

Barbara Masszázs Stúdió

Újné Aranyi Barbara: életem egyik legfontosabb része az emberekkel való foglalkozás

2017. szeptember 05. - Barbara Masszázs Stúdiója

Sok éve foglalkozom már masszázzsal, az emberek felé való elkötelezettségem már fiatal korom óta bennem van, hogy egészségüket szolgálhassam, testileg és lelkileg is. Úgy érzem, mióta ezt a tevékenységet folytatom, azóta bontakozhattam ki legjobban ezen körben.

Jelenlegi vendégkörömben vannak hölgyek és urak vegyesen, 14 éves kortól 82 éves korig, tinédzserektől kezdve fiatal hölgyeken és urakon, kismamákon keresztül a középkorosztályon át a nagymama-nagypapa korú emberekig 

Sokféle emberrel találkozhatok így, nap mint nap, sokféle masszázst kell elvégeznem minden a hét szinte minden napján – leszámítva a vasárnapot – ami mind fizikailag, mind mentálisan is igénybe vesz. A masszázzsal az ember mindig energiát ad át magából a másik emberbe, nem fizikai energiát értek ezen, így ez is plusz fáradtságot okoz minden estére, kicsit lemerülve érzem magam, s minden este kis feltöltéssel indulok neki a pihenésnek, hogy másnap reggel megint felfrissülve indulhassak neki a következő munkanapnak, hiszen a hozzám érkező emberek mindannyian lazulásra,feltöltődésre vágynak itt.

Vendégeim más-más céllal érkeznek hozzám: valaki átgyúratni jön magát inkább , mert sportol, vagy mert a letapadt izmait így tudjuk jobban fellazítani, mivel ritkán jut el masszázsra, valaki inkább a relaxáló masszázst részesíti előnyben, a stresszlevezetés céljából, valaki pedig speciálisabb, különlegesebb masszázsaimra szeret járni, ha már az időt és a pénzt rám szánja.

Legidősebb vendégem 82 éves, rendszeresen jár hozzám masszíroztatni magát, odafigyel testi-lelki egészségére, most is aktív fitt, letagadhatna jó pár évet a korából, fontosnak tartja nagyon , hogy prevenciós céllal járjon masszázsra hozzám, egészségmegőrzése érdekében. Mindig minden vonása neki is kisimul, mikor a masszázs végére érünk, látszik, mint sok más vendégem arcán, hogy kipihentebben, kiegyensúlyozottabban távozik tőlem, mint ahogy megérkezett, könnyebben mozog-lépked, s a kicsit szomorkásabb-feszültebb emberből, egy beszédesebb mosolygósabb ember válik.

ujnearanyibarbara.jpg
Elsőre sok mindenki kicsit jobban izgulva , feszültebben jön ide,emiatt is van sok emberben negatívabb töltet, amit nekem oldani kell. Nem ismerik a helyet, nem ismernek engem, nem ismerik a munkámat, sok mindent kell itt oldanom, jól csinálnom, hogy mindenki a legnagyobb megelégedéssel távozhasson.

Szemérmesek is sokan, ezt a gátlást is oldani kell ilyenkor, hogy nem fontos mindent úgy és akkor levenniük, mikor az ágyra felfekszenek, elég majd ott és akkor, mikor arra a testrészre kerül a sor... így oldódik itt lassan a feszültség ismét. Sok mindenki csiklandós is, ami a száraz bőrnek, a feszültebb idegeknek köszönhető, de ez is oldódni szokott, főleg ha valakiből rendszeres vendég válik, s a teste a masszázshoz hozzászokik, megszokja az ezzel járó mozdulatokat, ebből sincs ezután probléma.

A masszázs erőssége nálam mindig a vendég igényeihez mért, mindig jelzem mindenki számára, hogy kommunikáljunk masszázs közben, ha valaki bírja az erősebb masszázst, azt jelezze, ha valaki finomabban kéri, mint ahogy én csinálom, ez iránti igényét is ugyanígy jelezze.

Mindig igyekszem valami új masszázst vagy új hatóanyagú krémet-olajat felvenni a palettámra, hogy visszatérő vendégeim se unjanak rám, elsődleges céljuk mellett, ami miatt masszázsra járnak hozzám, mindig tudjak valami újjal szolgálni nekik is, hogy új színt vihessek kicsit egy-egy újabb kezelésükbe, s legyen miért a továbbiakban is hozzám járniuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://barbaramasszazsstudioja.blog.hu/api/trackback/id/tr6412805306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása