Üdvözöljük Újné Aranyi Barbara masszőr weboldalán!

Barbara Masszázs Stúdió

Barbara Masszázs Stúdió

Masszázs: az egészséges érintés

2017. július 17. - Barbara Masszázs Stúdiója

A masszázs az egyik legősibb, legegyszerűbb terápiás forma, melyet szinte minden kultúrában, a világ minden táján ismernek és használnak, az érintéssel történő test-lélek-szellem harmonizálására.

Szinte mindegyik masszázstípus hatásának az alapja ez. Akkor vagyunk egészségesek, ha a test-lélek-szellem harmóniában van. Többnyire minden betegség oka az egyensúlyvesztésben rejlik.

A masszázs egyedülálló élményt biztosít az ellazulni, gyógyulni vagy éppen felfrissülni vágyóknak. Kihat az egész személyiségünkre, nyugalmat ad, mely az egész bensőnkben szétárad és teljes testi, lelki megelégedettséget kelt bennünk.

Megnyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt. Segít a szellemi és érzelmi feszültségek enyhítésében, melyek gyakran túlfeszült izmok formájában nyilvánulnak meg. Az egyik legősibb módszere a betegségek megelőzésének. Serkenti a vér-, és nyirokkeringést. Segít abban, hogy a sejtek hozzájussanak a működésükhöz szükséges tápanyagokhoz és méregtelenítő hatással is bír.

Ellazítja az izmokat és visszaadja tónusukat, oldja a feszültséget. Az emberek masszázskezelést követően gyakran úgy találják, hogy jobban tudatában vannak saját testüknek, eredményesebben tudnak lazítani, képesek kikapcsolni a kellemetlen gondolatokat és megszabadulni a napi stressztől.

A bőr dörzsölése olyan változásokat indít el a testben, amelyek endorfin hormonok felszabadulásához vezetnek. Ezek a test természetes fájdalomvitamin csillapítói, melyek a jó közérzet kialakításában is részt vesznek. A masszázskrémekben-, olajokban lévő vitaminok és ásványi anyagok is nagyon jót tesznek a bőrnek, mert táplálják és ápolják azt.

(Forrás: kezzelgyogyito.wordpress.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://barbaramasszazsstudioja.blog.hu/api/trackback/id/tr4612670717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása